Gran Estrena Fiesta Allioli Olé – Bar Punto, Barcelona

Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.
fiesta allioli ole bar punto barcelona
Facebooktwittergoogle_pluspinterest Compártelo!

Una fiesta nueva nace en Barcelona, Allioli Olé, la fiesta más folclórica y más catalana. El 15 de abril le damos la bienvenida en el Bar Punto 🙂

Saca tu barretina, tu mejor acento catalán y todo el folclore popular que llevas dentro, porque llega la fiesta Allioli Olé, una fiesta donde la cultura popular será la protagonista, aunque no la única, porque el porrón, el pan tomaca y el fuet también tendrán un lugar muy destacado.

Además por supuesto no faltará la buena música que nos acompañará durante todo el día, Puttysettes (ganadoras del Festigailèsbic 2015), dj extasy y el dj de la barretina Pam Pool se encargarán de ponerle ritmo al mortero, para que salga un allioli delicioso y memorable 😉

 

AQUÍ LA INFO OFICIAL DEL EVENTO

Ja som aquí!!!!! La Festa ALLIOLI Olé presenta INAUGUREM-NOS aquest divendres 15 d’abril, la festa on la barretina sortirà de l’armari, el porró serà el teu company de barra i posarem de moda el folklore català i sonaran els hits d’ara, d’ahir, d’aquí i d’allà. Aquesta festa és Can Pixa!

En aquesta primera edició, lligarem l’allioli amb els XOUS de les Putysettes que van arrassar amb el primer premi del Festigailèsbic 2015 organitzat pel Casal Lambda i Alesha Charter, el personatge més camaleònic que ha parit Catalunya i que ens deixarà amb la boca oberta. I perquè no et tallis ni un pèl, la música anirà a càrrec de la Dj Exstasy i del dj de la barretina Pam Pool que ens seduiran de valent fins a perdre molt d’oli.

I on serà tot això? El lloc escollit per celebrar tal esdeveniment és el mític Bar Punto BCN que es transformarà de dalt a baix.

Ah… Recordes quan eres petit que te’n donaves dos? Doncs, no et perdis la #HoraPetitSuis perquè, de 20 a 21h, cada vegada que vagis a la barra, veuràs per dos. El pa amb tomàquet i fuet no faltarà perquè facis coixí perquè aquesta nit serà per recordar!

I com a bons catalenets que som, entrada gratuïta! La pela és la pela tuuuu!!!

Divendres 15 d’abril
GRAN ESTRENA!!!
ALLIOLI Olé
Inaugurem-nos
20h – 3h
Bar Punto BCN
C/ Muntaner, 63
Entrada gratuïta

Leave a comment

A %d blogueros les gusta esto: