Petonada Sant Jordi 2016 – Barcelona

Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.
Facebooktwittergoogle_pluspinterest Compártelo!

Este Sant Jordi, un grupo de gente muy molona, se ha propuesto que sea más rosa que nunca y han preparado una quedada y actividades para que celebremos el amor a lo grande 🙂

El 23 de abril nos vemos en los jardinets de gràcia para besarnos, divertirnos y celebrar el día más rosa del año. Además para esta ocasión tan especial estarán ambientando la mañana el dj de la barretina – PAM POOL y la recién estrenada festa AlliOli Olé  🙂 Un Sant Jordi para pasarlo muy gay como nosotros sabemos.

 

AQUÍ LA INFO OFICIAL DEL EVENTO:

Aquest 2016 la fantàstica Diada de Sant Jordi on sortim a comprar llibres i ens regalem roses les parelles d’enamorats/des (i no tant enamorats/des) volem que sigui més rosa que mai. Per aquest motiu, els Jardinets de Gràcia de Barcelona acolliran per primera vegada la festa a l’aire lliure PER SANT JORDI, POSA’T ROSA! i que pretén donar-li una volta als estereotips heterosexuals que acostumem a trobar per la Diada a través de les següents activitats:

 

12h – 13h

Farem un foto_reclam per reivindicar amb un petó, la diversitat sexual real en un dia en què la llegenda imposa un heterosexisme que deixa de banda altres opcions sexuals. Tothom qui vulgui es podrà fer una foto fent-se un petó i penjar-la a la xarxa amb l’etiqueta #petonadaSantJordi2016. A més, un plafó permetrà que els vianants puguin enganxar-hi els personatges de la llegenda de Sant Jordi tal com els agradaria que fossin, ja que tindran a l’abast diversos dibuixos i materials per actualitzar-los o construir-los de nou.

 

13h – 14h

Un petit escenari acollirà el Cor de Carxofa, un grup de cant improvisat que cantarà glosa combinant elements de la llegenda de Sant Jordi, els petons i la diversitat sexual, i que comptarà amb la participació de persones destacades dins d’aquesta disciplina. El fet de ser un cant improvisat permetrà que els glosadors extreguin els seus versos de tot el que vagi succeint a la plaça. També podrà pujar a l’escenari tot aquell qui s’animi a glosar.

 

El punt central de la festa serà la Petonada (Kissmob) a càrrec de totes les parelles i persones espontànies que vulguin participar-hi sense cap distinció de gènere. Durant tot el matí, el DJ de la barretina i de la recent estrenada Festa AlliOli Olé, Pam Pool, ambientarà amb bona música la jornada, que acabarà a les 2 del migdia.

Per Sant Jordi, posa’t Rosa! PETONADA per Sant Jordi Jardinets de Gràcia Dissabte, 23 d’abril del 2016 Horari: 12 – 14 h T’hi esperem!!!!!

Leave a comment

A %d blogueros les gusta esto: